2011. január 6., csütörtök

A TORONY MEGNYITOTTA VIRTUÁLIS KAPUIT!

Mélyen a nagy sivatag belsejében áll a névtelen torony, fenyegetőn és némán, égbe törő falait simára csiszolta a számolatlan évszázadok homokja. Így volt ez már akkor is, amikor Rómát megalapították, s mikor Perzsia népe uralta a keleti világot. Nincs egyetlen, mégoly régi legenda sem, amely nevet adna neki, vagy emlékezne rá, hogy valaha is kinyíltak volna ódon kapui; de szájról szájra jár a suttogás a tábortüzek körül, öregasszonyok mormolnak róla zavaros meséket. Minden törzs kerüli, anélkül, hogy pontosan tudná, miért.
Ez a hely titkokat rejt, múltról és jövőről; a magányba burkolózó falak a korok hajnala óta álmodnak, s őrzik egy letűnt kor relikviáit...


* * *

Ezt is megértük, el sem hiszem. Amennyi technikai probléma felmerült menet közben, csoda, hogy eddig eljutottunk. Mindazonáltal megérte.

E honlapot már régóta terveztem, de eddig sosem jutottam el ilyen messzire. Most nem várok arra, hogy teljes legyen; elindítom így, némileg hiányosan... mielőtt ismét feledésbe merül. Jelenleg még több menüpont is kidolgozatlan, ám terveim, terveink szerint ütemesen épül-szépül majd, a homályos részek kitöltődnek és az életrajzi/bibliográfiai szekciók is egyre információgazdagabbak lesznek. Folyamatos frissítések várhatóak, érintjük a szépirodalom, a sci-fi és a fantasy, esetleg a horror, valamint a manapság mostoha körülmények között tengődő szerepjátékok témáját... ahogy időnk engedi: bővülünk, bővülünk...

Ne is várjunk tovább, nézzünk körül, fedezzük fel, miféle titkokat rejt a Torony!


//Dougal Glendower//

2 megjegyzés:

  1. Sok sikert kívánok így első hozzászólóként, legalább annyi kitartást későbbre is, mint amennyi most van (2 nap alatt rögtön 6 bejegyzés - szép nyitás).

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    köszönöm, köszönjük szépen. A kezdeti lendület még tart, ezt tartani, esetleg fokozni is lehet - de az már nem csak rajtunk múlik. Kéretik sokat olvasgatni, és akkor mindenkinek jó lesz. :)

    thx
    Glendower

    VálaszTörlés